En hverdag full av Musikk

Tenk å få ha en hverdag full av musikk. Hverdager der du får musisere sammen med profesjonelle musikere og sangere, og bli kjent med andre som elsker musikk. En skolehverdag der kreativitet, musikk, felleskap og fag går hånd i hånd.

Hva gjør oss annerledes?

Vår musikklinje har fokus på rytmisk musikk. Det betyr at moderne musikk, pop, rock, jazz, soul og gospel preger linjen. Alle våre lærere i musikk er også aktive med konserter, studioproduksjoner og andre oppdrag, og har erfaring fra festivaler, talentkonkurranser og samarbeid med kjente artister.

Vi legger også stor vekt på å gi våre elever trening på å stå på scene. Hver onsdag har vi interpret. Da samles alle årstrinnene i musikk til en times scene-trening. Her får du stå på scenen og spille din musikk. Våre lærere, som alle har erfaring fra ulike band og artister, vil hjelpe deg til å bli trygg foran publikum. Dette er en kjempefordel ved opptaksprøver til høyere studier etter VGS. Gjennom konserter og forestillinger, skoleturneer og eventer så vil du få mange muligheter til å glede andre med din musikk.

Hva kan du gjøre etter vgs?

Fullført musikklinje på KV gir generell studiekompetanse med fordypning i musikk. Dette gir deg mulighet til å studere videre på universitet eller høyskole etter videregående.

Du kan altså velge om du vil gå videre med din musikk, eller om du vil studere noe helt annet. Du kan studere samme fag på universitetet som elever som har gått studiespesialiserende med fokus på samfunnsfag.

Er det noe du lurer på? Ta gjerne kontakt. Du kan også komme på besøk og bli kjent med lærerne, og få en prøvetime med en av musikklærerne.

• iSkole_logo_stor_horizontal