INTERNAT

MINNER FOR LIVET

• Fellesarealer og fellesstue med mulighet for å være sammen.

• Varm lunsj og middag i kantina hver dag

• Stort miljøteam som tar initiativ til aktiviteter sammen med elever

• Kristne ungdomsmøter og bibelgrupper.

• Sang- og musikkmuligheter i våre 3 øvingsbinger (3 komplette øvingsrom med sanganlegg og musikkutstyr)

• Langhelg til Danmark i Januar.

• Sentrum, bygdekino og ny svømmehall i nærhet.

• Treningsstudio som nærmeste nabo.

• Internatmedarbeidere

• På internatet så har vi et team som jobber for å skape et godt og hjemmekoselig miljø. Teamet består av internatleder, miljøarbeidere og frivillige.

• Vi har elevhjemsmøter der vi tar opp ulike temaer med elevene, og der elevene kan ta opp internatsaker med oss.

• I samarbeid med sosialteamet har vi ansvar for å følge opp elever som har utfordringer i forhold til internat og skole.

Alle våre elevrom er enkeltrom med egen seng, pult, garderobeskap og nattbord. Priser på elevrommet varierer fra 5000-5550  kr per/mnd. avhengig av størrelsen på rommet og fellesarealer. Prisen Inkluderer varm lunsj og middag alle ukedager, tett oppfølging og internett. Strøm kommer i tillegg to ganger i året. Faktura på depositum kr 2000,- sendes i august.

Det er mulig å søke på å få et lite, medium eller stort rom, vi sender deg forespørsel om dette når du får plass hos oss.

NB:
Våre gutterom har i tillegg eget bad i tilknytning til rommet. Standardpris for gutterom er 4900 kr per/mnd.

Lånekassa:
Elevene som flytter hjemmefra kan ha rett på bostipend fra Statens Lånekasse.
Stipendets størrelse er på 4 603 kroner hver måned. I tillegg kan det gis behovsprøvd tilskudd til skolepenger og tilskudd til hjemreise for de som har lang reiseavstand.

"Det å bo på internatet er den beste avgjørelsen jeg har tatt noen gang. Det er den perfekte blandingen av det å være sosial og kunne være alene hvis man trenger det. Man blir også kjent med folk som bryr seg om deg og er glad i deg. Det å flytte hjemmefra er ingen dans på roser, men internatet gjør det lettere."

Melissa Hagen

1/1

Internat-teamet

1/1
Er det noe du lurer på? Ta gjerne kontakt. Du kan også komme på besøk og bli kjent med oss på internatet og skolen.

Vigeland Brugs veg 3

4708 Vennesla

Skolen eies av Normisjon Region Agder og Filadelfia Vennesla.

• 200x200 iskole4