INTERNAT

MANGE NYE VENNER

"Det å bo på internatet er den beste avgjørelsen jeg har tatt noen gang. Det er den perfekte blandingen av det å være sosial og kunne være alene hvis man trenger det. Man blir også kjent med folk som bryr seg om deg og er glad i deg. Det å flytte hjemmefra er ingen dans på roser, men internatet gjør det lettere."

Melissa Hagen

• Fellesarealer og fellesstue med mulighet for å være sammen.

• Varm lunsj og middag i kantina hver dag

• Stort miljøteam som tar initiativ til aktiviteter sammen med elever

• Kristne ungdomsmøter og bibelgrupper.

• Sang- og musikkmuligheter i våre 3 øvingsbinger (3 komplette øvingsrom med sanganlegg og musikkutstyr)

• Langhelg til Danmark i Januar.

• Sentrum, bygdekino og ny svømmehall i nærhet.

• Treningsstudio som nærmeste nabo.

• Internatmedarbeidere

• På internatet så har vi et team som jobber for å skape et godt og hjemmekoselig miljø. Teamet består av internatleder, miljøarbeidere og frivillige.

• Vi har jevnlig kontroll av elevens rom i forhold til renhold og brannsikkerhet.

• Vi har elevhjemsmøter der vi tar opp ulike temaer med elevene, og der elevene kan ta opp internatsaker med oss.

• I samarbeid med sosialteamet har vi ansvar for å følge opp elever som har utfordringer i forhold til internat og skole.

Internat-teamet

Alle våre elevrom er enkeltrom med egen seng, pult, garderobeskap og nattbord. Priser på elevrommet varierer fra 5000-5550  kr per/mnd. avhengig av størrelsen på rommet og fellesarealer. Prisen Inkluderer varm lunsj og middag alle ukedager, tett oppfølging og internett. Strøm kommer i tillegg to ganger i året. Faktura på depositum kr 2000,- sendes i august.

Det er mulig å søke på å få et lite, medium eller stort rom, vi sender deg forespørsel om dette når du får plass hos oss.

NB:
Våre gutterom har i tillegg eget bad i tilknytning til rommet. Standardpris for gutterom er 4900 kr per/mnd.

Lånekassa:
Elevene som flytter hjemmefra kan ha rett på bostipend fra Statens Lånekasse.
Stipendets størrelse er på 4 517 kroner hver måned. I tillegg kan det gis behovsprøvd tilskudd til skolepenger og tilskudd til hjemreise for de som har lang reiseavstand

Er det noe du lurer på? Ta gjerne kontakt. Du kan også komme på besøk og bli kjent med oss på internatet og skolen.

Tlf internatleder: 99367181
  • 200x200 iskole4