Velkommen til KV

Det er veldig hyggelig at du er interessert i skolen. På denne siden finner du praktisk informasjon om selve SØKNADEN til skolen.

For mer info om linjene, skolen og hvordan det er å være elev velg ett av våre program, eller gå til               siden. Eller last ned

Kom gjerne på besøk

Den beste måten å finne ut av om KV er skolen for deg er å komme på besøk på en vanlig skoledag. Da følger du klassen og får en god mulighet til å få vite hvordan det er å være elev her hos oss. Ta kontakt med skolen, så finner vi en dag som passer.

Innsøkning

Dere må søke gjennom to portaler:

Vigo
iSkole

Innsøkning til skolen skjer via
VIGO innen fristen 1. mars.

Dere må også fylle i skjemaet på iSkole. Da blir du registrert i skolens interne system. Gjennom dette skjemaet får vi den informasjonen vi trenger om elevenes språkvalg fra ungdomsskolen, instrumentønsker, etc.

Alle nye søkere til KV må sende oss vitnemål, karakterutskrifter, evt fagbrev innen søknadsfristen.

Svar om skoleplass

Første inntak: Alle får svar på søknad om skoleplass innen 1. april. Skolemottaksbekreftelse må sendes til KV innen 15. april.

Andre inntak: Alle får svar på søknad om skoleplass innen 15. juni. Skolemottaksbekreftelse må sendes til KV innen 30. juni.

Kontakt oss gjerne ved spørsmål. Det er også mulig å sende oss epost. Bruk adressen post@kv.vgs.no

Opptakskrav

Opptak til Musikk, dans og drama skjer på bakgrunn av karakterene i avsluttende fag fra 8. og 9. klasse pluss 1. termin i 10. klasse. Vi foretar for tiden ikke opptaksprøver. De som ønsker å bli vurdert etter «prøvespilling» legger ved en demo. Denne blir vurdert sammen med karakterene. Elever som går på Vg1 eller Vg2 ved en annen videregående skole for musikk/dans/drama, legger i tillegg til vitnemål fra 10. klasse ved karakterutskrift fra 1. termin evt. Vg1 + 1. termin Vg2.

Opptak til Studiespesialisering skjer på bakgrunn av karakterene i avsluttende fag fra 8. og 9. klasse pluss 1. termin i 10. klasse.

Opptak til Vg3 påbygging skjer på bakgrunn av karakterer i Vg1 og Vg2.

Søkere fra andre fylker

Logg deg inn på VIGO.no.

Velg fylke: Vest-Agder

Velg skole: Kristen VGS Vennesla (friskole)

Lånekassen

STATENS LÅNEKASSE FOR UTDANNING

Utstyretsstipendets størrelse er på kr 1014 for studiespesialisering og påbygg. For MDD er det kr 2245.
Grunnstipend for elever fra familier med svak økonomi (behovsprøvd) kan være på kr 1055, 2109 eller 3167.
Borteboerstipend ligger på kr 4359 per måned.​

Er det noe du lurer på? Eller har du lyst til å besøke skolen? Ta gjerne kontakt...
  • 200x200 iskole4